feature-img

Efficax Bygg AB

Välkommen till oss på Efficax Bygg AB! Vi är ett byggföretag med ett brett utbud av tjänster. Bland annat kan vi förse dig med ytterst kompetenta snickare. Dessa kan hjälpa dig med flera olika sorters byggrelaterade tjänster. Du kan också vända dig till oss för att få hjälp med olika typer av renoveringar. Det kan röra sig om allt från renoveringar av enskilda rum till totalrenoveringar. Tveka inte på att kontakta oss redan idag för mer information om tjänsterna vi erbjuder!

Våra kunder

Vi på Efficax Bygg AB erbjuder våra tjänster till flera olika typer av kunder. Det rör sig bland annat om privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vilken av dessa aktörer du än representerar är du därför mer än välkommen till att ta kontakt med oss redan idag!

feature-img

Vår adress

Vi på Efficax Bygg AB har Sångvägen 6b i Järfälla som vår adress. Det innebär dock inte att du också måste bo eller verka i just denna del av staden för att kunna anlita oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster till kunder i alla delar av Stockholmsområdet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify